Hamm'in talo

Matkailupaketit

Hamm'in talossa järjestetään opastuskierroksia, joissa tutustutaan talon historiaan, taiteeseen ja kemikalioon ja pikkuiseen kemikaliomuseoon. Taloon on mahdollista tulla meloen kanooteilla jokea pitkin tai vaikka polkupyörällä. Kemikaliossa ja kodissa järjestetään elämysiltoja. Taidenäyttelyitä ja tapahtumia on Jokigalleriassa, talossa, vanhassa puutarhassa ja jokirannassa.

KISSAN PÄIVÄT – RENTO JA ELÄMYKSELLINEN OSTOSRETKI EURAN KEMIKALIOON

Suomen vanhin maaseutukemikalio avaa ovensa retkiläisille myös aukioloaikojen ulkopuolelta kuten iltaisin ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Pirjo esittelee kosmetiikan erikoistuotteita ja Parfyymisalongin laajaa tuoksuvalikoimaa sekä samoin itse valmistamiaan uniikkikoruja ja omaa taidettaan. Retken aikana on saatavilla extra tarjoustuotteita.
Katso matkailupaketin esite (PDF)

LÖYDÄ AINUTLAATUISET KASVOSI – MEIKKAUSILTA PARFYYMISALONGISSA

Hamm'in talon sydämellinen emäntä, kuvataiteilija ja kosmetiikka-alan asiantuntija Pirjo Hamm-Hakamäki järjestää Parfyymisalonkiin meikkauspöydän (tuotteet Elisabeth Arden), jonka ympärille mahtuu istumaan ja meikkaamaan 2–8 henkilöä. Pirjo tutkii piirteesi ja opettaa sinut ehostamaan kasvosi kuin muotokuvaa maalattaessa. Meillä jokaisella on omat sielumme värit, jotka yritetään löytää ja tuoda esiin. Värit vaikuttavat mielialaamme ja helpottavat oikein käytettyinä oloamme. Pirjo samalla luennoi kevyesti väreistä, meikkitrendeistä ja meikkaustuotteista.
Katso matkailupaketin esite (PDF)

TUOKSUANALYYSI PARFYYMISALONGISSA

Pirjo tekee parfyymianalyysin haistelemalla nenällään asiakkaan paljasta, puhdasta ja tuoksutonta ihoa käsivarren taipeesta ranteee sisäpuolelle asti. Tarkoitus on kartoittaa ihon ominaistuoksu, joka on jokaisella aivan omansa. Omatuoksuun vaikuttaa dna, ikä, ihon happamuus ja rasvakoostumus sekä lääkkeet. Ominaistuoksun perusteella voidaan ryhtyä etsimään hajuvettä, jonka pohjatuoksu sopii asiakkaan ihon tuoksuun. Jos ne eivät sovi yhteen, parfyymi muuttuu iholla jonkin ajan kuluttua epämiellyttäväksi. Seuraavaksi Pirjo kokoaa salongin pöydälle tuoksuvalikoiman, josta aletaan karsia parfyymiehdokkaita niin, että asiakas voi valita kolmen parhaan joukosta itselleen mieluisimman.
Katso matkailupaketin esite (PDF)

ON ONNEA TUOKSUA YHDESSÄ! TUOKSUANALYYSI PARISKUNNALLE

Tuoksuanalyysi tapahtuu samoin kuin yhdelle henkilöllekin, mutta nyt etsitään tuoksujen yhteensopivuutta kahden ihmisen välillä.
Katso matkailupaketin esite (PDF)

matkailu 

Tiedustelut ja varaukset:

Pirjo Hamm-Hakamäki
Puh. 040 825 9180, 02 865 0082
e-mail: pirjo (at) eurankemikalio.com

Visit Pyhäjärvi matkailu

Pirjo Hamm-Hakamäki
02-8650082
040-8259180
pirjo@eurankemikalio.com
Hamm’in talo
Sorkkistentie 33
27510 Eura
Euran kemikalio
ma–pe 11–17
la 10–14
Jokigalleria
ma-pe 12-18
la-su 12-16
Vapaa pääsy
Hamm'in talo