Euran kemikalio

Kemikalio

Euran Kemikalio on toiminut 85 vuoden ajan. Liikkeessä on myytävänä Pirjo Hamm-Hakamäen pikkutauluja, kortteja, uniikkikoruja sekä tietysti päivän kosmetiikkaa, parfyymeja ja kylpytuotteita, joista laajalti tunnetaan kemikalion suuri valikoima sulotuoksuisia wanhanajan hienosaippuoita. Kemikalion seiniin on vuosikymmenten aikana syöpynyt ihastuttava parfymerian tuoksu. Parfyymisalongissa voi istuen tuoksutella hajuvesiä.

UUTTA JA AJANKOHTAISTA 

#ostoksillaeurassa- tapahtima pe 6.5.2022. Euran kivijalkakauppiaat järjestävät yhdessä myyntitapahtuman, johon osallistuu myös Euran Kemikalio. Liike on silloin auki klo 10-20, samoin Parfyymisalonki ja uutuutena Kemikalion Kesäkamari (pikkuinen alekauppa puutarhassa). 

KEMIKALION KESÄKAMARI 

Tämä tilaltaan pikkuriikkinen alemyymälä on kemikaliomuseossa, jonka tavarat ovat antaneet tilaa täksi kesäksi ihanille kosmetiikan aletuotteille pitsiryöpsähdysten keskellä. Kesäkamarissa voi tehdä uskomattomia löytöjä tuoksujen, meikkien ja ihonhoitotuotteiden joukosta. Siellä on myös hauska Saippuabaari. Tuotteiden hinnat alkaen 2 €. Ihana alekauppa on vanhan, vähän villiintyneen puutarhan kätköissä. 

LÖYDÄ OMA TUOKSUSI 

Tuoksuanalyysi on uudistunut. Omaa tuoksua ei enää etsitä iholta vaan sielusta ja mielestä. Pirjo ohjaa löytämään oman persoonan mukaisen tuoksun keskustelemalla ja kyselemällä itselle tärkeistä asioista, jotka liittyvät mieluisiin ja epämieluisiin tuoksuihin ja elämän käännekohtiin. Sen jälkeen Pirjo valitsee 4-6 tuoksivaihtoehtoa ja kertoo niiden ainesosista. Niitä suihkutetaan paperilapuille ja valitaan 3 jatkoon, joita sumutetaan iholle. Asiakas valitsee sen, joka on läheisin ja tuntuu omalta.

Istunnon kesto n. 30-45 min
Hinta on 20 €/hlö. Summaa ei peritä, jos asiakas ostaa hajuveden.
Ajanvaraus p. 040 825 9180 tai pirjo.hammhakamaki(at)gmail.com 

sali

veranta

kauppa

 

Kemikalio ja sen kesäkamari avoinna ma-pe  10 - 17, la 10.00 - 14

Sähköposti: pirjo(at)eurankemikalio.com

kauppa
Ajo-ohje

Pirjo Hamm-Hakamäki
02-8650082
040-8259180
pirjo@eurankemikalio.com
Hamm’in talo
Sorkkistentie 33
27510 Eura
Euran kemikalio
ma–pe 11–17
la 10–14
Jokigalleria
ma-pe 12-18
la-su 12-16
Vapaa pääsy
Euran Kemikalio